lördag 14 maj 2011

Lite nytt mystiskt

Har just nu väldigt svårt att motstå mysterie-stickningar så jag hoppar på allt jag ser, måååånga projekt på gång just nu. Det här är i gruppen Corinne's knits på Ravelry. Misstänker att det kommer att bli en sjal :) Garnet är Järbo Fantasi som är jättemjukt och skönt att sticka i.


Och så har mitt försvunna inlägg (Prylpåsen) kommit tillbaka. Däremot saknar jag fortfarande kommentarer :(

Ha en skön lördagkväll!

7 kommentarer:

  1. Det där med mysteriestickningar har jag inte fastnat för....märkligt egentligen eftersom jag "hoppar på" det mesta ;-)

    Jag har inte pollen hemma utan det fanns i tomatväxthuset vi besökte på Kinnekulle. De har humlor som pollinerar tomaterna och humlorna behöver pollen. De hade en påse med pollen, som man fick smaka ur.....

    SvaraRadera
  2. Jag är illa rädd att kommentarerna inte kommer tillbaks, det harmar mig mycket när dom försvann!Men vi får glatt fortsätta och skriva nya kommentarer istället:)

    SvaraRadera
  3. Pysselfarmor: Tack för förklaringen, blev väldigt fundersam ett tag :) Är lite besviken över att jag inte vann för dina muddar är helt underbara! ;)

    Tilda: Ja, vi får kommentera på. Funderar på att ta en tur över till dig på lite Talko, låter spännande tycker jag :)

    SvaraRadera
  4. Ja tänk om det skulle vara möjligt i praktiken att få träffa sina bloggvänner! Men jag tror att vi skulle sticka i stället för rada ved:)

    SvaraRadera
  5. Klart du saknar kommentarer. Mina t.ex. är borta med vinden hos alla och mitt inlägg som försvann har inte heller dykt upp.
    Så skönt att allt verkar fungera nu..
    Ha en bra fortsatt vecka..

    Kram Maidi

    SvaraRadera
  6. Ja det kan vara mysigt med dessa mysterie stickningar,snyggt garn.
    HA det gott
    kram

    SvaraRadera
  7. Den där har jag också på stickorna. . .

    SvaraRadera