onsdag 4 maj 2011

Nämen visst ja!

Mystiska stickningen i Mystery 220 har ju varit klar ett tag. Jättefint mönster (finns här), ska jag göra dem igen väljer jag kanske inte ett mohairgarn men de blir nog sköna framåt hösten.

8 kommentarer:

  1. Nämen, vad du är duktig på att hänga med i allt skojigt:)Fina muddar!

    SvaraRadera
  2. Vilka fina muddar du gjort, härlig färg.
    Hoppas du får en trevlig helg
    kram

    SvaraRadera
  3. Hej Tindra!
    Hade missat din andra blogg "månadens skapelse" har tipsat om den på min sida och hoppas att denna nya blogg kommer igång ordentligt med många följare. Härligt intiativ!
    virkpia
    ps muddarna är jättesöta och jag tycker att mohair verkar vara ett mjukt och skönt material till muddar :)

    SvaraRadera
  4. Härlig färg på dina fina muddar :)

    SvaraRadera
  5. hejsan jag hittade hit från virkpia. jag skulle gärna kunna kommentera i din nya blogg skapalong, tycker det var en bra idé MEN du har lagt in så man inte kan kommentera om man inte har vissa konton t.ex. google, AIM och några till, alltså det går inte att skriva sitt namn & bloggadress... kanske något du inte tänkt på vad vet jag, skulle iaf vara kul om du ändrade det för jag skulle gärna vara med!

    hälsningar Anna

    SvaraRadera
  6. Hej Anna!

    Vad bra att du sa till om det, jag visste inte att det var så! Jag måste nog få be om att få kolla upp det i morgon för just nu är jag alldeles för trött känner jag.

    Vad kul att du vill hänga på! Hoppas vi blir några stycken :-)

    SvaraRadera
  7. Men wiiiiiiiiiiihoho så snygga!! Du vet jag är tokig i pulsvärmare ;-)
    och tack för länken till mönstret!

    SvaraRadera
  8. Pysselfarmor: Ja jag vet att du är tokig i pulsvärmare ;) Tror bestämt att jag stickat ett par efter ett av dina mönster i bloggbegynnelsen. Kan verkligen rekommendera det här mönstret! Men kanske ett mindre lurvigt garn än jag använde.

    SvaraRadera