torsdag 1 september 2011

Gjort sen sist

Det var ett tag sedan jag gjorde något inlägg så här kommer ett litet varierat utdrag av saker som hänt sedan sist.

Har gjort en liten teststickning igen, Anita Yarn's sjal New Moon. Jag tycker verkligen om modellen och färgen så den kommer att bli en favorit.


Min favoritårstid, hösten är på antågande. Jag älskar att spendera tid i skogen denna årstid och igår mötte denna syn mig. Hög lycko-faktor på den. Jag kom hem med flera liter gula kantareller.


För er som följt min blogg så minns ni kanske mitt första tovnings-experiment? En stickad väska som sedan tovades och som jag inledningsvis prydde med blommor. Jag har nu skaffat väskringar och tagit bort blommorna, och är nu väldigt nöjd med resultatet. Om någon är sugen på att sticka den här (det finns en virkad variant också om man hellre föredrar det) så finns mönstret här: Merri Purdy's College Tote.


Sen har det ju varit en hel del regn. På väg till jobbet en tidig morgon, fuktigt i luften och spindelväv precis överallt. Det är så vackert tycker jag. Den stackars spindel som spunnit sitt nät här fick nog dagen förstörd tyvärr.

Och så är det en hel del trädgård som gäller för mig, mest är det ju att skörda och försöka hålla efter det värsta ogräset den här årstiden. Vill visa en bild på dessa fina blommor i min rabatt:


Om någon undrar hur det gått med de virkade shortsen så kan jag upplysa om att de är nästan klara så här lagom till hösten :) Men det tar jag i nästa inlägg.

Må gott!

4 kommentarer:

  1. Fin sjal! ... jag gillar också hösten och några "shortsdagar" kanske det ändå blir, såg på löpsedlarna att högsommarvärme är på väg:)

    SvaraRadera
  2. Nå äntligen hör du av dig i bloggen! Jag har riktigt saknat dig:) Fin sjal! H.Tilda

    SvaraRadera
  3. Så många fina saker du har gjort! Jag har bläddrat bland dina gamla inlägg. Så mycket att imponeras av!
    Backspegeln - den trodde jag var kraschad när jag såg bilden...

    SvaraRadera
  4. Tack för din rara kommentar inne hos mej ! Vad kul att hitta nya bloggar ! Du har ju massor av inspiration !
    Kraam
    Sanne

    SvaraRadera